×

Team Twins kapsalon Dalen

Kruisstraat 17
7751 GH Dalen
Tel: 0524-552111
E-mail: info@teamtwins.nl
Online afspraak plannen Of bel: 0524-552111

Team Twins Rolde en Dalen zoeken collega's!
Ben jij een ervaren hairstylist? Een teamplayer die zich graag verder wil ontwikkelen in het vak? Dan is Team Twins op zoek naar jou!

Jouw nieuwe baan 
Bij onze kapsalons draait het allemaal om het leveren van kwaliteit en service aan onze klanten. Team Twins is gespecialiseerd in de nieuwste knip- en kleurtechnieken zoals fading en balayages. Maar ook het zetten van tape-extensions hoort bij ons vakmanschap.

We nemen regelmatig deel aan wedstrijden en bieden onze hairstylisten trainingen en workshops aan om hen up-to-date te houden met de laatste trends en technieken in de kappersindustrie. Wij helpen je graag om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien als professional in het vak. Als onderdeel van ons team werk je nauw samen met je collega's om ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn met hun kapsel en de salon verlaten met een glimlach op hun gezicht.

Als jij gepassioneerd bent over kappersvak en graag deel uitmaakt van een stimulerende en ondersteunende werkomgeving, solliciteer dan vandaag nog bij één van onze salons, en wie weet wordt jij binnenkort onze collega!

Wat vragen we van jou?
• werkervaring na je opleiding
• leergierig & enthousiast 
• passie voor haar 
• communicatieve vaardigheden
• minimaal 24 uur, aantal uren in overleg

Wat bieden we jou?
• bij Team Twins bieden wij je de kans om echt te shinen!
• de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in het kappersvak
• werken in een super energiek team van stylisten
• werken met de mooiste producten (Goldwell, KMS, Kerasilk, Olaplex, Hairtalk-tape extensions)
• werken in een (inter-) nationaal award winning salon
• salaris overeenkomstig kappers CAO en ervaring / prestatie / reiskostenvergoeding
• echt de allerleukste klanten
• een toffe werkplek in Dalen / Rolde
• meedoen aan wedstrijden / fotoshoots 

Ben jij toe aan de volgende stap in het kappersvak? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Dat mag via een e-mail of neem telefonisch contact met ons op.

Je email mag naar info@teamtwins.nl of een privebericht via instagram/facebook.

Kijk voor een impressie van ons werk en de salon op:
Instagram: TeamTwinsNL
Facebook: teamtwinsnl
Website: www.teamtwins.nlKies jij voor een opleiding in het kappersvak, dan kies je voor een stage bij Team Twins Hair & Beauty!
Ga je beginnen met je MBO opleiding en je kiest voor het kappersvak dan kies je voor één van de leukste creatieve opleidingen. Kapper is een heerlijk beroep met veel voordelen. Denk aan de veelzijdigheid van je werk, de creativiteit die je erin kwijt kunt en de vele gezichten die je op een dag ziet.

Het geeft voldoening om klanten na een knip en kleurbeurt blij verrast en stralend voor de spiegel te zien staan. Je kan je blijven ontwikkelen en nieuwe haartrends volgen, nieuwe kapsels, nieuwe kleuren en kleurmethodes. Daarnaast ontmoet je allerlei mensen die bij jou in de stoel plaats nemen. Het verveelt nooit! Je kan kiezen uit een BOL opleiding: BOL staat voor beroepsopleiding leerweg. Daarbij ga je overdag naar school en loop je één tot twee dagen stage in een kapsalon of je kiest voor een BBL opleiding: BBL staat voor beroepsbegeleidende leerweg. Daarbij werk je minimaal 3 dagen in de kapsalon en ga je één dag naar school. In beide gevallen heb je voor je opleiding een stage plek nodig en dat bij een Erkend Leerbedrijf! Vind ons hier: www.s-bb.nl.
 
Ben jij enthousiast en wil jij je graag ontwikkelen tot een succesvolle Hairstylist dan zit je bij ons helemaal goed! Twins Hair and Beauty is namelijk verkozen tot één van de 10 beste leerbedrijven van Nederland. We bieden jou een uitdagende stageplek, waarin jij alle kansen krijgt om je te ontwikkelen tot een succesvolle hairstylist. We helpen jou met je schoolopdrachten, je krijgt trainingen van ervaren topstylisten, we leiden je op tot kleurspecialist en geven je kansen om mee te doen aan kapperswedstrijden. 

Een stage bij Team Twins betekent al gauw dat je een voorsprong hebt t.o.v. je klasgenoten, omdat we veel tijd in opleiding investeren.
Dat alles niet alleen om je diploma te laten halen, maar om je op te leiden tot een succesvolle Hairstylist waarin jij jouw passie voor het vak volledig kwijt kan. Onze passie is om jouw talent te laten bloeien en wij geven dan ook graag de kans om een stage in één van onze salons te volgen.

Ben jij van plan om de kappersopleiding te gaan volgen? Ben je enthousiast, leergierig en een echte doorzetter? Lijkt jou het kappersvak helemaal het einde? En wil jij onderdeel zijn van een leuk team, waarin jij alle kansen krijgt om je te mogen ontwikkelen tot een top hairstylist? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze salons om kennis te maken met ons team. Graag gaan we met jou in gesprek over de stage mogelijkheden bij Team Twins Hair & Beauty in Dalen en Rolde.

Je email mag naar info@teamtwins.nl of een privebericht via instagram/facebook.

Team Twins

Contact
Team Twins Dalen
Kruisstraat 17
7751 GH Dalen
Tel. 0524-552111
info@teamtwins.nl

© 2024 Team Twins - all rights reserved. Website by MartinMedia.nl