×

Team Twins kapsalon Dalen

Kruisstraat 17
7751 GH Dalen
Tel: 0524-552111
E-mail: info@teamtwins.nl
Online afspraak plannen Of bel: 0524-552111

Openings
tijden

Open
Dinsdag t/m vrijdag
8:30 - 17:30 uur
Donderdag
8:30 - 21:00 uur
Zaterdag
8:30 - 15:30 uur

Wij zijn Team Twins

Story

Team Twins Hair & Beauty bestaat uit ambitieuze, enthousiaste hairstylisten met oog voor detail. Voor elk haartype hebben we experts in huis. Team Twins staat wereldwijd bekend om haar haarkleurtechnieken. Daarom vind je ons ook regelmatig op nationale en internationale podia waar we de fijne kneepjes van het vak delen met collega’s van over de hele wereld. Maar ook binnen onze eigen regio willen we graag een kweekvijver zijn voor talent.


Lees verder

Volg ons op Facebook

Like us!
15-09-2019

VERZORGING | Wij kunnen u haar van de mooiste kleuringen voorzien en u gaat met mooi geknipt en geföhnd haar naar huis. Maar de verzorging wat u thuis gebruikt is minstens zo belangrijk! MOISTREPAIR Revival crème is het perfecte product voor thuis verzorging. Het hersteld de natuurlijke oppervlak van je haar en voegt body toe zonder het haar te verzwaren. Ps. Je hoeft het niet uit te spoelen! Goldwell Benelux #kmsbnl #kms

Lees verder...
13-09-2019

BLUE | ELUMEN PLAY Hoe tof is deze kleur? Gemaakt met de nieuwe semi permanente kleuring Elumen Play. Vriendelijk kleuren zonder gekke terugloop van je kleur. Blijft mooi ook als hij met wassen steeds een beetje minder scherp wordt. Interesse? Bel voor advies of plan je kleur afspraak online in. www.teamtwins.nl

Lees verder...
13-09-2019

En Britt was ook nog bij Anouk op RTV Drenthe te horen! #prinsjesdag #tweedekamer #hairstylist #kapper

Lees verder...

Volg ons op social media!

Be social!

Kleuren

Team Twins staat zowel nationaal als internationaal bekend om haar verfijnde haarkleurtechnieken. Daar zijn we natuurlijk erg trots op. Wil je weten hoe wij werken, lees dan verder of neem contact met ons op.

Lees meer...

Knippen

Haartrends ontwikkelen zich elke dag en wij ontwikkelen graag mee. Niet alleen op het gebied van de nieuwste trends en kleuren, maar ook als het gaat om kniptechnieken letten we op elk detail.

Lees meer...

Verlengen

Het verlengen van je haar was nog nooit zo gemakkelijk. Tape extentions zijn 100% van echt haar, dus de kwaliteit is hoog! Ze zijn gemakkelijk in gebruik en het inzetten neemt weinig tijd.

Lees meer...

Team Twins

Contact
Team Twins Dalen
Kruisstraat 17
7751 GH Dalen
Tel. 0524-552111
info@teamtwins.nl

© 2019 Team Twins - all rights reserved. Website by MartinMedia.nl