×

Team Twins kapsalon Dalen

Kruisstraat 17
7751 GH Dalen
Tel: 0524-552111
E-mail: info@teamtwins.nl
Online afspraak plannen Of bel: 0524-552111

Team Twins

History
We gaan terug naar de roaring 90s. Weet je het nog? Dat tijdperk begon met getoupeerde kuiven, opgeschoren bobjes en de gabberlook. Maar het was ook de periode waarin de tweelingzussen Harma en Gea Renting plannen smeedden voor hun eigen salon: Twins Hair & Beauty.

In de afgelopen bijna drie decennia is het bedrijf uitgegroeid tot een merk met een salon in Rolde en Dalen. Maar het vakmanschap en de gedrevenheid van het ambitieuze team reiken verder dan de grenzen van Drenthe. Regelmatig zijn onze hairstylisten op seminars en podia in binnen- en buitenland te vinden om de fijne kneepjes van het kappersvak over te brengen op anderen. Waar we ook achter de kappersstoel staan, wat we ook doen, service en kwaliteit zijn altijd onze topprioriteit.

Kwaliteit
Om op ieder moment aan die kwaliteit te kunnen voldoen, volgen we intern en extern op zeer regelmatige basis trainingen. Zo blijven we scherp en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen onze branche.

Ons belangrijkste streven is een tevreden klant die met een fijn gevoel en vol zelfvertrouwen de salon verlaat. Even bijpunten of een complete make-over, Team Twins heet je van harte welkom in de vestiging in Rolde of Dalen.

Wedstrijden
Elk jaar doen we mee aan uiteenlopende nationale en internationale vakwedstrijden, we werken backstage bij Fashion Weeks en organiseren fotoshoots.

Wil je op de hoogte blijven van Team Twins en ons backstage volgen bij bijzondere evenementen, houd dan onze social media kanalen in de gaten!

Het team in Dalen

Team Twins

Team Twins Hair & Beauty bestaat uit hairstylisten die allemaal hun eigen kwaliteiten hebben ontwikkeld. Het team volgt regelmatig trainingen en bezoekt (inter)nationale beurzen en shows om vooruitstrevend te blijven op het gebied van haartrends.

Bij alles wat we doen draait het om het juiste advies. Wat past bij je en wat is misschien minder geschikt. Om tot een goed advies te kunnen komen geven we kleurenanalyses. Aan de hand van deze analyses laten we zien welke kleuren het perfecte resultaat opleveren (zomer/winter/herfst/lentetype).

Door regelmatig fotoshoots van eigen werk te organiseren en door deel te nemen aan wedstrijden, blijven we onze creativiteit en kennis ontplooien. Zo kunnen we onze klanten de beste kwaliteit garanderen.

Klik op een foto en leer onze hairstylisten kennen.

 

Online Reserveren

Reservation

Wil je online een afspraak maken? Dat kan! Klik op de button hieronder om naar het online boekingsformulier te gaan.

Nu een afpraak inplannen

Openings
tijden

Open
Dinsdag t/m vrijdag
8:30 - 17:30 uur
Donderdag
8:30 - 21:00 uur
Zaterdag
8:30 - 15:30 uur

Team Twins

Contact
Team Twins Dalen
Kruisstraat 17
7751 GH Dalen
Tel. 0524-552111
info@teamtwins.nl

© 2024 Team Twins - all rights reserved. Website by MartinMedia.nl