×

Team Twins kapsalon Rolde

Grolloërstraat 8
9451 KB Rolde
Tel: 0592-241234
E-mail: info@teamtwins.nl
Online afspraak plannen Of bel: 0592-241234

Openings
tijden

Open
Dinsdag t/m vrijdag
9:00 - 18:00 uur
Zaterdag
8:30 - 15:30 uur
Zondag & maandag
Gesloten

Wij zijn Team Twins

Story

Team Twins Hair & Beauty bestaat uit ambitieuze, enthousiaste hairstylisten met oog voor detail. Voor elk haartype hebben we experts in huis. Team Twins staat wereldwijd bekend om haar haarkleurtechnieken. Daarom vind je ons ook regelmatig op nationale en internationale podia waar we de fijne kneepjes van het vak delen met collega’s van over de hele wereld. Maar ook binnen onze eigen regio willen we graag een kweekvijver zijn voor talent.


Lees verder

Volg ons op Facebook

Like us!
24-02-2020

Onze collega Ilse is door naar de finale van de ‘Miss teen of Drenthe verkiezing’ Maar ze heeft jullie hulp nodig! Check de video voor het fantastische kado wat Ilse mag weg geven aan één van de stemmers. SMS : poll Drenthe Ilse Naar : 3010 (Kosten €1,10 per ontvangen sms) Zet je screenshot hier beneden bij opmerking plaatsen Vergeet niet onze pagina te liken & dit bericht te delen. De winnaar word begin april bekend gemaakt!

Lees verder...
21-02-2020

BOBLINE | De bobline is tijdloos! Korte Bob, lange Bob of een acymetrische Bob. Met deze coupe kun je eindeloos variëren en is je haar nooit saai.

Lees verder...
19-02-2020

SHORT HAIR | Dit korte maar vrouwelijke kapsel kun je op verschillende manieren stylen. Waardoor je elke dag een andere look kunt creëren! Afspraak maken? www.teamtwins.nl

Lees verder...

Volg ons op social media!

Be social!

Kleuren

Team Twins staat zowel nationaal als internationaal bekend om haar verfijnde haarkleurtechnieken. Daar zijn we natuurlijk erg trots op. Wil je weten hoe wij werken, lees dan verder of neem contact met ons op.

Lees meer...

Knippen

Haartrends ontwikkelen zich elke dag en wij ontwikkelen graag mee. Niet alleen op het gebied van de nieuwste trends en kleuren, maar ook als het gaat om kniptechnieken letten we op elk detail.

Lees meer...

Verlengen

Het verlengen van je haar was nog nooit zo gemakkelijk. Tape extentions zijn 100% van echt haar, dus de kwaliteit is hoog! Ze zijn gemakkelijk in gebruik en het inzetten neemt weinig tijd.

Lees meer...

Team Twins

Contact
Team Twins Rolde
Grolloërstraat 8
9451 KB Rolde
Tel. 0592-241234
info@teamtwins.nl

© 2020 Team Twins - all rights reserved. Website by MartinMedia.nl