×

Team Twins kapsalon Rolde

Grolloërstraat 8
9451 KB Rolde
Tel: 0592-241234
E-mail: info@teamtwins.nl
Online afspraak plannen Of bel: 0592-241234

Openings
tijden

Open
Dinsdag t/m vrijdag
9:00 - 18:00 uur
Zaterdag
8:30 - 15:30 uur
Zondag & maandag
Gesloten

Wij zijn Team Twins

Story

Team Twins Hair & Beauty bestaat uit ambitieuze, enthousiaste hairstylisten met oog voor detail. Voor elk haartype hebben we experts in huis. Team Twins staat wereldwijd bekend om haar haarkleurtechnieken. Daarom vind je ons ook regelmatig op nationale en internationale podia waar we de fijne kneepjes van het vak delen met collega’s van over de hele wereld. Maar ook binnen onze eigen regio willen we graag een kweekvijver zijn voor talent.


Lees verder

Volg ons op Facebook

Like us!
04-07-2020

Gek op krullen Heb jij in nat haar ook slag in je haar, Maar als het droog is zie je er niks van weer? Door het gebruik van de goede producten en op de juiste manier te fohnen kun je jouw haar een boost geven! Lisette gebruikt hier de control crème van KMS, deze is zowel in nat als in droog haar te gebruiken en zorgt voor een mooie bundeling van je krullen. Föhn je haar rustig en op zacht blazen met de diffuser en TADAAA! En volle bos met krullen. www.teamtwins.nl

Lees verder...
03-07-2020

? GIVE AWAY ? Wil jij de vakantie stylish beginnen met prachtig geföhnd haar? Wij geven deze krulborstel weg van Babyliss Pro! Wat moet je doen om kans te maken; 1. Like onze pagina 2. Tag 3 personen onder deze foto En wie weet zit jij straks met prachtig geföhnd haar op het terras! ( De actie loopt via instagram en facebook)

Lees verder...
02-07-2020

Voor & na | Balayage Deze balayage is gemaakt door Daniëlle. Door een combinatie van warme en koele tinten te gebruiken kreeg je een subtiel kleur effect in het haar. Meer informatie of een afspraak maken? Rolde 0592 241234 Dalen 0524 552111

Lees verder...

Volg ons op social media!

Be social!

Kleuren

Team Twins staat zowel nationaal als internationaal bekend om haar verfijnde haarkleurtechnieken. Daar zijn we natuurlijk erg trots op. Wil je weten hoe wij werken, lees dan verder of neem contact met ons op.

Lees meer...

Knippen

Haartrends ontwikkelen zich elke dag en wij ontwikkelen graag mee. Niet alleen op het gebied van de nieuwste trends en kleuren, maar ook als het gaat om kniptechnieken letten we op elk detail.

Lees meer...

Verlengen

Het verlengen van je haar was nog nooit zo gemakkelijk. Tape extentions zijn 100% van echt haar, dus de kwaliteit is hoog! Ze zijn gemakkelijk in gebruik en het inzetten neemt weinig tijd.

Lees meer...

Team Twins

Contact
Team Twins Rolde
Grolloërstraat 8
9451 KB Rolde
Tel. 0592-241234
info@teamtwins.nl

© 2020 Team Twins - all rights reserved. Website by MartinMedia.nl