×

Team Twins kapsalon Rolde

Grolloërstraat 8
9451 KB Rolde
Tel: 0592-241234
E-mail: info@teamtwins.nl
Online afspraak plannen Of bel: 0592-241234

Openings
tijden

Open
Dinsdag t/m vrijdag
9:00 - 18:00 uur
Zaterdag
8:30 - 15:30 uur
Zondag & maandag
Gesloten

Wij zijn Team Twins

Story

Team Twins Hair & Beauty bestaat uit ambitieuze, enthousiaste hairstylisten met oog voor detail. Voor elk haartype hebben we experts in huis. Team Twins staat wereldwijd bekend om haar haarkleurtechnieken. Daarom vind je ons ook regelmatig op nationale en internationale podia waar we de fijne kneepjes van het vak delen met collega’s van over de hele wereld. Maar ook binnen onze eigen regio willen we graag een kweekvijver zijn voor talent.


Lees verder

Volg ons op Facebook

Like us!
14-08-2020

Meet the Team | Leonie is sinds een jaar werkzaam bij Twins en is het zonnetje binnen het team. Altijd vrolijk en altijd in voor een praatje. Ook kleurt leonie al mee in de salon en zal ze na de vakanties ook af en toe in Rolde te vinden zijn. Ambities? Die heeft leonie genoeg. Doorgroeien binnen het team en mee doen aan wedstrijden lijkt haar dan ook geweldig. Met de schoolwedstrijd behaalde ze al een 3e plaats. Team#twins

Lees verder...
12-08-2020

Of wij houden van pastel tinten? Ach een beetje maar... Pastel tinten zijn super om toch net even wat spanning aan te brengen in je kleur. Kleur afspraak maken? www.teamtwins.nl

Lees verder...
11-08-2020

Hij staat! Onze non-touch desinfectiezuil. Helemaal compleet met ons Twins logo. Vanaf deze week kunt u nog veiliger uw handen desinfecteren. Dankjewel Lopharm BV voor de snelle service.

Lees verder...

Volg ons op social media!

Be social!

Kleuren

Team Twins staat zowel nationaal als internationaal bekend om haar verfijnde haarkleurtechnieken. Daar zijn we natuurlijk erg trots op. Wil je weten hoe wij werken, lees dan verder of neem contact met ons op.

Lees meer...

Knippen

Haartrends ontwikkelen zich elke dag en wij ontwikkelen graag mee. Niet alleen op het gebied van de nieuwste trends en kleuren, maar ook als het gaat om kniptechnieken letten we op elk detail.

Lees meer...

Verlengen

Het verlengen van je haar was nog nooit zo gemakkelijk. Tape extentions zijn 100% van echt haar, dus de kwaliteit is hoog! Ze zijn gemakkelijk in gebruik en het inzetten neemt weinig tijd.

Lees meer...

Team Twins

Contact
Team Twins Rolde
Grolloërstraat 8
9451 KB Rolde
Tel. 0592-241234
info@teamtwins.nl

© 2020 Team Twins - all rights reserved. Website by MartinMedia.nl