×

Team Twins kapsalon Rolde

Grolloërstraat 8
9451 KB Rolde
Tel: 0592-241234
E-mail: info@teamtwins.nl
Online afspraak plannen Of bel: 0592-241234

Openings
tijden

Open
Dinsdag t/m vrijdag
9:00 - 18:00 uur
Zaterdag
8:30 - 15:30 uur
Zondag & maandag
Gesloten

Wij zijn Team Twins

Story

Team Twins Hair & Beauty bestaat uit ambitieuze, enthousiaste hairstylisten met oog voor detail. Voor elk haartype hebben we experts in huis. Team Twins staat wereldwijd bekend om haar haarkleurtechnieken. Daarom vind je ons ook regelmatig op nationale en internationale podia waar we de fijne kneepjes van het vak delen met collega’s van over de hele wereld. Maar ook binnen onze eigen regio willen we graag een kweekvijver zijn voor talent.


Lees verder

Volg ons op Facebook

Like us!
09-12-2019

Licht blond, Caramel blond en peach blond gecombineerd. Met als resultaat deze prachtige warme kleur? Kleur en coupe is gemaakt door Britt #goldwell #goldwellbnl #blonde

Lees verder...
08-12-2019

Ooooow ho ho ho Wat spannend! Nog 1 weekje en dan hebben we onze Sinter-Kerstviering weer met alle collega’s van Twins ! Wat zal het dit jaar weer zijn? De zenuwen gieren alweer door iedereens lijf heen en de slapeloze nachten zijn weer aangebroken

Lees verder...
02-12-2019

SINT TIP! Sinterklaas kapoentje , gooi wat in mijn schoentje, een cadeaubon voor een nieuw kapsel misschien, zodat jij je weer kan laten zien. Of een verzorgingsproduct voor al die klitten, zodat je haren niet meer zo in de war zitten. Wellicht een tip voor jou , dus snel even langs Twins, kom maar gauw.......dan pakken wij het leuk in voor jou! ?

Lees verder...

Volg ons op social media!

Be social!

Kleuren

Team Twins staat zowel nationaal als internationaal bekend om haar verfijnde haarkleurtechnieken. Daar zijn we natuurlijk erg trots op. Wil je weten hoe wij werken, lees dan verder of neem contact met ons op.

Lees meer...

Knippen

Haartrends ontwikkelen zich elke dag en wij ontwikkelen graag mee. Niet alleen op het gebied van de nieuwste trends en kleuren, maar ook als het gaat om kniptechnieken letten we op elk detail.

Lees meer...

Verlengen

Het verlengen van je haar was nog nooit zo gemakkelijk. Tape extentions zijn 100% van echt haar, dus de kwaliteit is hoog! Ze zijn gemakkelijk in gebruik en het inzetten neemt weinig tijd.

Lees meer...

Team Twins

Contact
Team Twins Rolde
Grolloërstraat 8
9451 KB Rolde
Tel. 0592-241234
info@teamtwins.nl

© 2019 Team Twins - all rights reserved. Website by MartinMedia.nl