×

Team Twins kapsalon Dalen

Kruisstraat 17
7751 GH Dalen
Tel: 0524-552111
E-mail: info@teamtwins.nl
Online afspraak plannen Of bel: 0524-552111

Ze zijn gemakkelijk in gebruik, het inzetten neemt weinig tijd in beslag en de kwaliteit is hoog. Je kunt ze zelfs vaker dan één keer gebruiken!


We hebben het over tape extensions, een haarverlengingsmethode die door bovengenoemde eigenschappen heel erg populair is. De extensions zijn 100% van echt haar. Daarnaast zorgt de topkwaliteit ervoor dat ze bijzonder lang meegaan. Een voordelige aankoop dus!

Exclusief voor Team Twins

De tape extensions zijn niet alleen exclusief in kwaliteit, maar ook exclusief verkrijgbaar. Alleen speciaal geselecteerde, professionele kapsalons mogen met deze extensions werken en Team Twins is daar een van.

Over de extensions

Het haar wordt handmatig geselecteerd en daarna op kleur gebracht met een unieke slow-colouring methode. Door de extensions in de buitenlucht te drogen, wordt beschadiging van het haar voorkomen. Zo blijft de natuurlijke uitstraling en kwaliteit behouden.

Hoe werkt het?

Het met zorg geselecteerde haar heeft een flexibele kunststofband met dubbelzijdig tape. Het eigen haar wordt tussen twee delen tape-extenstions gelegd en zo vastgezet zonder tussenkomst van speciale (warme) apparaten. Je kunt zo heel gemakkelijk en snel volledige verlengingen, maar ook deelverlengingen of speciale effecten creëren. Na het plaatsen worden de extensions in model geknipt voor een natuurlijke overgang met het eigen haar.

Duurzaam

De tape extensions kunnen zes tot acht weken blijven zitten. Daarna verwijder je ze heel gemakkelijk met een speciale vloeistof. Met behulp van nieuwe tapes kun je de extensions hergebruiken. Hoe vaak? Dat is afhankelijk van de verzorging en het type haar; blonde extensions zijn altijd wat zwakker dan donkere extensions. Wil je de extensions niet meer gebruiken, houd er dan rekening mee dat je eigen haar misschien weer opnieuw in model geknipt moet worden.

Voor iedereen?

Tape extensions zijn heel geschikt voor het verlengen van het haar en om het haar voller te laten lijken. Ze geven het mooiste en meest natuurlijk resultaat bij een natuurlijke haarlengte van 15 centimeter of langer. Je haar moet in goede conditie zijn, zodat het  sterk genoeg is voor de extensions. Helaas zijn ze niet geschikt voor zwak haar, bij haaruitval of om haaruitval te camoufleren.

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten, maak dan een vrijblijvende afspraak in één van onze salons. We geven je graag en zonder enige verplichting advies en/of een prijsberekening.

Team Twins

Contact
Team Twins Dalen
Kruisstraat 17
7751 GH Dalen
Tel. 0524-552111
info@teamtwins.nl

© 2020 Team Twins - all rights reserved. Website by MartinMedia.nl