×

Team Twins Beautycenter Dalen

Grolloërstraat 6
9451 KB Rolde
Tel: 0592-241896
E-mail: twinsbeautycenter@gmail.com

Suzanne Noya

Suzanne
"Mijn naam is Suzanne Noya. Ik ben al ruim tien jaar met heel veel plezier schoonheidsspecialiste. Mijn ultieme missie? Huidverbetering. Naast uiteenlopende behandelingen op het gebied van gezichtsverzorging, kunt u bij mij terecht voor permanente make-up, wimperextensions, bruidsmake-up en IPL (definitief ontharen). Elke behandeling wordt volledig afgestemd op uw huid, uw wensen en uw behoeften. Bij mij staat kwaliteit, persoonlijk advies, ontspanning en hygiëne dan ook bovenaan. Het mooie aan mijn vak vind ik het contact met klanten en samenwerken aan het gewenste resultaat”

Suzanne is aanwezig op:
Donderdag 13.00 - 20.30
Vrijdag 9.00 - 17.30
Zaterdag 9.00 - 15.30

Alle dagen bereikbaar om een afspraak te maken op telefoonnummer: 0592-241896

twinsbeautycenter@gmail.com

BEAUTY BEHANDELINGEN IMAGE SKINCARE

Imagine
Een mooie huid begint met een gezonde huid!

In de salon werken we met IMAGE Skincare. Dit merk staat voor huidverbetering op professioneel niveau en dat zorgt voor doeltreffende resultaten. Image Skincare heeft heerlijke producten die dieper in uw huid werken dan de producten die in de winkel te koop zijn. Door deze intensieve werking verdwijnen de fijne lijntjes, vervaagd zon beschadiging en neemt de hydratatie toe.

De producten van IMAGE Skincare stimuleren celvernieuwing waardoor de huid er jonger uitziet. IMAGE Skincare heeft respect voor mens, dier en natuur. De producten bevatten natuurlijke kleurstoffen, geur uit essentiële oliën en de producten zijn vrij van parabenen. De IMAGE Skincare producten zijn niet op dieren getest. De verpakkingen zijn recyclebaar en bestaan onder andere uit Soja inkt.
De voordelen van IMAGE Skincare-Producten
 • Vrij van chemische geur- en kleurstoffen
 • Vrij van parabenen
 • Niet op dieren getest
 • Natuurlijke conserveringsmiddelen
 • Maximaal resultaat door gelijke werkstoffen in thuis- en salonproducten

Signature Facial

Facial
Heeft u last van rosacea, een droge huid, bent u net geopereerd of Deze behandeling is ook geschikt voor u.

Huidindicatie: Rosacea, Droge/gedehydrateerde huid

Terwijl u heerlijk de tijd heeft om te ontspannen zal deze schoonheidsbehandeling u een resultaat geven waar u versteld van zult staan. Deze behandeling doet alles; het verstevigt de huid, verlicht de huid met antioxidanten, de huid wordt gevoed door een cocktail van vitamine A, E en C en verzacht de huid met een kruidencocktail. Daarbij ondergaat de huid een megahydratatie van hyaluronzuur
De behandeling bestaat uit:
 • Reiniging
 • Dieptereiniging
 • Peeling
 • 2x Masker
 • Epileren
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Ontspanningsmassage
 • Passende dagverzorging

Ormedic Facial

Huidindicaties: gevoelige huid, geïrriteerde huid, zwangere vrouwen, grauwe-rokershuid

Deze behandeling geeft een verbluffend resultaat. Het is speciaal ontwikkeld om de huid weer in balans te brengen door gecertificeerde plantaardige ingredienten, met een hoog gehalte aan antioxidanten en essentiele olien, zonder het gebruik van chemische bestanddelen, zuren of parabenen. Geschikt voor alle huiden die terug in balans, hersteld en beschermd moeten worden.

De Behandeling bestaat uit:
 • Reinigingsritueel met warme kompressen
 • Dieptereiniging
 • Gezichtspeeling
 • Masker
 • Epileren
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Ontspanningsmassage
 • Passende dagverzorging

Acne behandeling

Facial
Heeft u last van acne, puistjes, jeugdpuistjes, mee-eters en wilt u hier graag vanaf, dan bent u bij Twins Beautycenter Rolde op het juiste adres.

Wij werken, voor de behandeling van acne, uitsluitend met IMAGE Skincare producten waaronder de Clearcell lijn. De Clear Cell producten zijn speciaal ontwikkeld ter behandeling van de Acnehuid. Maar ook voor jongeren met een onrustige puberhuid en mensen met een vettige, olieachtige huid. IMAGE Skincare is een gerenommeerd merk wat zich door de jaren heen heeft bewezen en waarmee fantastische resultaten op het gebied van huidverbetering zijn geboekt!
De acnebehandeling
De behandeling bestaat uit het gebruik van Clear Cell thuisproducten en een serie gezichtsbehandelingen bij Twins Beautycenter. Wij van Twins Beautycenter Rolde bieden verschillenden acne behandelingen aan, waarmee we samen met jouw de uitdaging aangaan om acne, jeugdpuistjes, pukkeltjes, mee-eters te verminderen of zelfs te verwijderen.

 • Reiniging
 • Dieptereiniging
 • 2x Masker
 • Epileren/ harsen vd wenkbrauwen
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Passende dagverzorging

O2 Lift

Lift
Een luxe behandeling die de huid verzorgt, beschermt en verfrist. En tegelijkertijd wordt de huidkleur geëgaliseerd.

Deze behandeling wordt ook wel de rode loper behandeling genoemd, omdat hij heel mooi in te zetten is voor bijvoorbeeld een feestje.
Deze luxe behandeling doordringt zuurstof, plantaardige stamcellen, peptiden en een hoge concentratie botanicals in de huid wat in een egale, stralende, verfriste en verjongde uitstraling resulteert

De behandeling bestaat uit:
 • Reiniging
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Lichte Peeling
 • Zuurstof masker
 • Ontspanningsmassage
 • Dagverzorging

I Peel

Ipeel
IMAGE Skincare heeft een uitgebreide peeling lijn: I PEEL, waarmee een tal aan verschillende peeling behandelingen kunnen worden uitgevoerd. Voor elke wens, huid en huidprobleem een passende peelingbehandeling.

Bij een peeling wordt een dunne laag van de gezichtshuid verwijderd waardoor oneffenheden als rimpels, acne of littekens vervagen. Een peeling stimuleert de levende huidcellen waardoor het verouderingsproces vertraagt. 
IMAGE I Peel staat voor revolutionaire resultaten.

IMAGE I PEEL is een peelingproductlijn met natuurlijke ingrediënten als aloë vera, papaja, groene thee en vitamine C. Effectief tegen huidproblemen. Gegarandeerd resultaat.

Permanente make-up

make-up
Bij permanente make-up voor de wenkbrauwen maak ik gebruik van de hairstroke techniek. Dit geeft een natuurlijk resultaat. Tussen de bestaande haartjes worden er als het ware haartjes bij getekend. Dit gebeurt met kleurpigment in de huid.  Het resultaat: uw wenkbrauwen krijgen een mooiere vorm en kleur, maar behouden tegelijkertijd hun natuurlijke uiterlijk. Ook wanneer u helemaal geen haartjes meer heeft in de wenkbrauwen (Alopecia), is deze techniek erg mooi om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te krijgen.

Permanente make-up of PMU is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurt met een pen waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst. Permanente make-up lijkt qua techniek op een tatoeage, maar het doel is iets anders.
Andere woorden voor permanente make-up zijn micro-pigmentatie, dermatografie, dermopigmentatie, cosmetische tatoeage en cosmetische pigmentatie.

Permanente make-up lijkt op tatoeëren. Een tatoeage wordt echter in het onderhuids bindweefsel geplaatst, dit is echt permanent.

Permanente make-up wordt in de lederhuid geplaatst. Deze pigmentatie is hierdoor eigenlijk niet echt permanent. Door onder andere ultraviolet licht en door het natuurlijke vernieuwen van de huid door schuren/wrijving, zal de pigmentatie na 1 tot 4 jaar vervagen.

Doel van permanente make-up:
Permanente make-up wordt gebruikt om bijvoorbeeld wenkbrauwen te verfraaien. Alles wat normaal met een potloodje wordt toegevoegd, kan met permanente make-up voor een periode van 1 tot 4 jaar in de huid worden gebracht.

De behandeling:
De permanente make-up behandeling omvat 2 tot 3 behandelingen. Van tevoren wordt ingegaan op de persoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment.
De aan te brengen correctie wordt eerst op de huid getekend. Bevalt het ontwerp dan blijft de tekening staan en wordt het pigment dmv hairstrokes in de huid gebracht.
Na de behandeling is de pigmentatie iets donkerder dan gewenst. Dit komt omdat ook de opperhuid zich tijdens de behandeling vult met pigment. Het pigment in de opperhuid zal worden afgestoten Dit kan gepaard gaan met kleine korstjes/schilfers en lichte jeuk, ongeveer 4 dagen na de behandeling.
Na deze afstoting zal de juiste en gekozen (lichtere) kleur zichtbaar worden.

Na minimaal 4 weken vindt de tweede behandeling plaats. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in vorm en kleur.
Hetzelfde gebeurt bij een derde behandeling na ongeveer weer 4 weken. Na de derde nabehandeling is het gewenste eindresultaat bereikt en blijft het 1 tot 4 jaar aanwezig.

Er zitten minimaal 4 weken tussen elke behandeling omdat dan de opperhuid weer helemaal vernieuwd is, dit duurt 28 dagen. Bij een rijpere huid duurt dit ongeveer 5 tot 6 weken.


Kosten permanente make-up

Wenkbrauwen Hairstroke Techniek €275,-
incl. nabehandeling

Eyeliner Boven €225,-
incl. nabehandeling

Eyeliner Onder €225,-
incl. nabehandeling

Eyeliner Boven en Onder €350,-
incl. nabehandeling

Afspraak maken

Reservations

Suzanne is alle dagen bereikbaar om een afspraak te maken op telefoonnummer: 0592-241896. Een mail sturen mag ook! twinsbeautycenter@gmail.com

Klik hier om online een afspraak te maken

Suzanne is aanwezig op:
Donderdag 13.00 - 20.30
Vrijdag 9.00 - 17.30
Zaterdag 9.00 - 15.30

Prijslijst

Prices

Imagine Skincare gezichtsbehandelingen

Image mini behandeling ±30min.
€ 30,00
Signature Facial ±70min
€ 59,50
Ormedic Facial ±70min
€ 59,50
Acne Facial
€ 59,50
O2 lift (zuurstofbehandeling)
€ 75,00
Image skincare duobehandeling
€ 99,00

Schoonheidsbehandelingen

Epileren/harsen wenkbrauwen
€ 10,50
Verven Wimpers
€ 10,50
Verven wenkbrauwen
€ 10,50
Verven wimpers+wenkbrauwen+epileren
€ 26,50

Wimperextensions/Lash lift

Nieuwe set Wimperextensions
€ 72,50
Opvulbehandeling binnen 3 weken
€ 29,95
Signature Face lift
€ 75,00
Ormedic Lift
€ 75,00
Lightening lift
€ 75,00
Wrinkle lift
€ 75,00
Acne lift
€ 75,00
Perfection lift
€ 75,00

Harsen

Bovenlip
€ 10,50
Kin
€ 10,50
Onderbenen
€ 21,50
Benen geheel
€ 39,50

Make-up

Basis Make-up
€ 25,00
Bruisdmake-up (incl. proefmake-up)
€ 99,00

Team Twins

Contact
Beautycenter Rolde
Grolloërstraat 6
9451 KB Rolde
Tel. 0592-241896
twinsbeautycenter@gmail.com

© 2019 Team Twins - all rights reserved. Website by MartinMedia.nl