Mijn naam is Liandra Bos.
Ik doorbreek graag de dagelijkse routine van cliënten door ze een moment voor zichzelf te bieden. In mijn praktijk kunt u terecht voor uiteenlopende pedicure-behandelingen,- Wellness en massages. 

De afgelopen jaren heb ik meerdere opleidingen en cursussen gevolgd. Daardoor kan ik een breed pakket aan diensten aanbieden. Een kleine greep:

Ontspanningsmassages, Hot Stone massages en stoelmassages.

Maar ook:
Pedicure behandelingen en wellness pedicure.

Provoet
Als pedicure ben ik aangesloten bij de brancheorganisate Provoet.

Mijn doel is cliënten een moment van rust te laten ervaren tijdens mijn behandelingen. Daarnaast kan ik met beide beroepen lichamelijke klachten verminderen of verhelpen. Dat maakt mijn werk niet alleen leuk, maar tegelijkertijd ook zeer dankbaar.  

Blijf onze website en facebookpagina in de gaten houden voor nieuwe ontwikkelingen en acties.Liandra zal tot april alleen op vrijdag aanwezig zijn.

Daarna zal er een samenwerking zijn met Rianne Meijerink, of zij zal de praktijk overnemen. 

Voor een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer:
0524-551018 
06 44 95 27 27

Of stuur een e-mail naar:
be-relaxed@hotmail.com


Online een afspraak maken kan ook, klik dan hier:
Klik hier om online te boeken!


Voor uw voeten

Intake
Komt u voor het eerst met een voetprobleem naar mijn praktijk, dan is het van belang om aan de hand van een intake de problemen in kaart te brengen. Zo kunnen we gericht aan oplossingen werken en de vorderingen goed bijhouden. 


Basisbehandeling (30-45 min)
Voetenbad
Nagels knippen
Verwijderen van eelt, likdoorns en kalknagels
Verhelpen van ingroeiende nagels
Mechanisch afwerken
Nagelomgeving reinigen
Verzorgende crème aanbrengen


€ 25,00


Deelbehandeling (15 min)
Verwijderen van:
Likdoorn, of
Eelt, of
Ingroeiende nagel, of
Kalknagel


€ 15,00

Voetscrub (15 min)

€ 8,50 


Kloven behandeling (60-75 min)
Heeft u last van vervelende kloven, dan is deze behandeling een echte aanrader!


U krijgt eerst een heerlijk voetenbad met tea tree olie. Daarna worden kloven zorgvuldig verwijderd. Ook dode huidcellen worden met behulp van een peeling weggehaald. 

De voetmassage die volgt stimuleert de bloedsomloop. Uw voeten worden met klovencrème ingewreven, daarna krijgen ze een paraffine-pakking.  Dit verzacht en hydrateert de opperhuid en de nagelriemen. Het stimuleert de doorbloeding, verwijdert afvalstoffen en oneffenheden en de huid wordt elastischer. Uw voeten worden drie keer in een speciaal paraffinebad gedompeld (i.v.m. hygiëne. brengen we bij kloofwonden de eerste paraffinelaag met een kwast aan).

Na de paraffinebehandeling voelen de voeten weer gevoed en zijdezacht aan. 

€ 52,50


__________


Wellness pedicure:

Paraffine-pakking (30 min)
Heeft u last van wintervoeten, droge voeten of wilt u kloofjes voorkomen? Een paraffine-pakking kan uitkomst bieden. ook fijn bij reumatiche klachten.

Na een voetbad worden uw voeten gescubd en daarna in een paraffine bad gedompeld.
Tijdens de inwerktijd van de paraffine kun je genieten van een lekker kopje koffie of thee.

De paraffine verzacht, hydrateert en zorgt voor een elastische huid. Het stimuleert de doorbloeding en verwijdert afvalstoffen en oneffenheden. 


€ 20,00


Pedicure Relaxed 
(45 min)
Deze behandeling bestaat uit een voetenbad met tea tree olie gevolgd door een deelbehandeling en een heerlijke onderbeen- en voetmassage.


€ 32,50
Reuma of Diabetes?
Heeft u diabetes type 1 met simms (toegekend door de huisarts)? Bent u daarnaast ook gevoelig voor infecties of heeft u reuma? Dan kunt u met voetproblemen het beste bij een medisch pedicure terecht. Wilt u een Wellnessbehandeling dan kan dat natuurlijk wel bij mij.


In mijn praktijk maak ik gebruik van de producten van Courtin. Dit is een verzorgingslijn speciaal voor voeten. De producten van Courtin zijn bijzonder effectief bij het voorkomen en oplossen van voetproblemen.

De lijn van Courtin bestaat uit natuurlijke producten die niet worden getest op dieren. Zo is de tea tree olie 100% zuivere olie. In Australië is deze geregistreerd als een medicinale tea tree olie.

Tea tree is een essentiële olie (pure, geconcentreerde olie) met een natuurlijke antiseptische en helende werking. Tea tree werkt buitengewoon goed tegen bacteriën, schimmels en virussen. Tea tree olie is in staat om diep door te dringen in de huidlagen, zelfs onder de nagels.
Deze eigenschappen maken de olie bij uitstek geschikt voor het behandelen van voeten.

De producten van Courtin zijn ook verkrijgbaar voor thuisgebruik en sluiten daarmee perfect aan op de behandelingen. Zo blijft u uw huid en nagels ondersteunen.


Wellness Relaxed (50 min)
Deze behandeling bestaat uit een voetenbad met tea tree olie gevolgd door een deelbehandeling. Uw voeten worden met behulp van een peeling ontdaan van dode huidcellen. Daarna volgt een verkoelend of een verwarmend masker. Na de behandeling voelen uw voeten weer heerlijk aan.
Wil je  een paraffine-pakking i.p.v een masker ? mail of bel me dan even.

€ 42,50

Deze behandeling is ook mogelijk in combinatie met een onderbeen- en voetmassage (totaal 65 min, € 56,50).


Pedicure Be Relaxed (60 min)
U krijgt een voetenbad met tea tree olie gevolgd door een basisbehandeling en een heerlijke onderbeen- en voetmassage.

€ 42,50


Wellness Be Relaxed (75 min)
Deze behandeling bestaat uit een voetenbad met tea tree olie gevolgd door een basisbehandeling. Uw voeten worden met behulp van een peeling ontdaan van dode huidcellen en vervolgens ingewreven met een crème. Daarna volgt een verkoelend of verwarmend masker. Na de behandeling voelen uw voeten weer heerlijk aan.
Wil je  een paraffine-pakking i.p.v een masker ? mail of bel me dan even.


€ 52,50

Deze behandeling is ook mogelijk in combinatie met een onderbeen- en voetmassage (totaal 90 min, € 66,50).

Nagelreparatie

Je voeten stralend en zomerklaar!

Heeft u last van:
Mycose (schimmel/kalknagel)
Stootnagel
Ingroeiende nagel
Trauma-nagelMet behulp van een sculpture gel van NCM kunnen wij uw teennagels repareren. De gel is erg sterk, flexibel en groeit met de natuurlijke nagel mee. Afhankelijk van de groeisnelheid blijft de gel gemiddeld 6 tot 8 weken zitten. 


Hoe werkt het?
De nagel of nagels worden ontdaan van oneffenheden, geëgaliseerd, opgeruwd en ontvet. Met de gel bedekken en modelleren we de gehele nagel. Heeft u last van een kalknagel, dan wordt het aangetaste deel zoveel mogelijk verwijderd. Daarna wordt de nagel weer opnieuw opgebouwd met behulp van de gel.

De gel is transparant en laat mycose tinctuur door. Zo kunnen we een eventuele schimmel goed behandelen en de nagel in de gaten houden.

Let op: tinctuur is niet in combinatie met gellak op uw nagels te gebruiken. 

Het is ook mogelijk na de reparatie de nagels te voorzien van een mooi kleurtje of decoratie. Leuk voor de zomer of wanneer u veel op blote voeten loopt!

Wat u moet weten:

 • Gebruik voor het verwijderen van gellak een nagellakremover met aceton.
 • Ga tot 24 uur na de behandeling niet langdurig met uw voeten in het water (douchen is geen probleem)
 • Vijl uw nagels indien deze te lang worden (door ze te knippen kunnen nagels scheuren)
 • U mag geen druk voelen
 • Voelt u pijn of is uw teen rood en geïrriteerd? Maak dan zo spoedig mogelijk een afspraak. 

De strijd tegen schimmelnagels
Om van een schimmelnagel af te komen is veel dicipline van uzelf nodig. Alleen een behandeling bij de pedicure is niet voldoende.
 • Gebruik elke dag tinctuur tegen schimmelinfectie en doe dit consequent.
 • Trek elke dag schone sokken aan, bij voorkeur sportsokken i.v.m. de ademende eigenschappen. Was de sokken op minimaal 60 graden.
 • Behandel uw schoenen met een schoendeodorant. Hier zitten stoffen in die schimmels en bacteriën reduceren.
 • Haal uw zolen uit de schoenen zodat deze kunnen drogen. Schaf bij voorkeur een paar extra schoenen aan om te wisselen.

Kom vrijblijvend langs om uw voeten te laten zien. Zo kunnen we de juiste prijs van de nagelreparatie bepalen. 


Massages worden momenteel niet gegeven

Waarom een massage?

Massages zijn er voor iedereen en voor alle leeftijden. Even een moment voor jezelf, heerlijk wanneer je je vermoeid en/of gespannen voelt.

Ontspanningsmassage helpt bij pijnlijke en gespannen spieren, klachten die met spanning te maken hebben of als u het druk heeft.

Aangeraakt worden:
Aangeraakt worden is een van onze basisbehoeften. Wordt u of bent u in het verleden te weinig of onveilig aangeraakt dan kan massage u helpen bij het verwerken hiervan.

Verwijderen van afvalstoffen:
De bloedcirculatie en de lymfevaten worden tijdens een massage geactiveerd waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten.


Aandacht voor jezelf:
U hoeft geen klacht te hebben om u te laten masseren. Jezelf laten verwennen is een heel goede reden!


Stoelmassage
Voorafgaand aan de massage zal er een kleine intake plaatsvinden, hierin bespreken we eventuele klachten en wensen en sluiten we eventuele contra indicaties uit. Zo nodig kan ik de massage hier op aanpassen.

Stoelmassage is een drukpuntmassage op de nek, schouders, rug, heupen, armen en handen. De massage vindt plaats in een speciaal daarvoor ontworpen ergonomische stoel. Deze stoel ondersteunt het hoofd, de armen, romp en benen.

De stoelmassage is afgeleid van de Japanse massagetechniek Siatsu. U kunt uw kleding gewoon aanhouden. Daardoor is stoelmassage een hele toegankelijke en laagdrempelige manier van masseren. De massage duurt ongeveer 20 minuten.

Voor wie is een stoelmassage geschikt?
Een stoelmassage is voor bijna iedereen geschikt. De massage is zeer effectief, in het bijzonder voor mensen die bijvoorbeeld voor hun werk langdurig in dezelfde houding staan of zitten en daardoor spierspanning en pijn in hoofd, nek en schouders opbouwen.

Stoelmassage heeft een preventieve werking en is niet bedoeld om medische klachten te behandelen. Toch komt het voor dat klachten na regelmatig herhalen van de massage dusdanig verbeteren of zelfs volledig verdwijnen.

Wanneer kan de stoelmassage niet plaatsvinden?
Bij koorts
Psoriasis
Bij hartafwijkingen en/of een pacemaker
Tijdens chemotherapie
Bij besmettelijke huidziekten en aandoeningen

20 min: € 20,00

Welke massage?

Ontspanningsmassage
Deze massage wordt afgestemd op uw wensen.
U neemt plaats op de verwarmde massagetafel onder een fijne, warme deken. 
Er wordt gemasseerd met druivenpitolie en een etherische olie naar keuze. 


Met behulp van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties ontspannen de huid en spieren zich. De massage stimuleert de doorbloeding van weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren. 

Tijd en kosten

De binnenkomst en het rustig afronden van de massage zal ongeveer 10 minuten in beslag nemen.
Omdat het gemiddeld 20 à 30 minuten duurt voordat het lichaam volledig ontspannen is, raad ik de massage van 60 of 90 minuten aan. 


30 min: € 27,50
60 min: € 45,00
90 min: € 59,00Hotstone massage
U neemt plaats op de verwarmde massagetafel. Er wordt gemasseerd met druivenpitolie en een etherische olie naar keuze.

Een Hotstone massage wordt gedaan met warme basaltstenen van 42/50 graden. Met lange strijkingen en roterende bewegingen masseer ik u afwisselend met en zonder warme stenen.


De warmte van de stenen dringt tot diep in de spieren door. Het hele lichaam wordt lekker warm en er ontstaat een diepe ontspanning.waardoor er dieper in de spieren gemasseerd kan worden.

De werking van de warme stenen is ontgiftend, afvoerend, pijnverlichtend en verminderd stress.


60 min: € 52,00
90 min: € 67,00


Omdat het effect van de massage zo intensief is en het lichaam gemiddeld tijdens de massage 2 graden opwarmt, zijn er een aantal reacties waar rekening mee gehouden dient te worden.bijv:
bloedsuiker kan verlagen
boeddruk kan stijgen.

Hot-stone massage wordt niet gegeven bij temperaturen boven de 25 graden!


Wanneer is een Hotstone massage niet geschikt?

 • Wanneer u last heeft van besmettelijke huidziektes
 • Bij psoriasis
 • Bij koorts
 • Wanneer u last heeft van trombose
 • Bij kanker
 • Als u niet in de sauna mag

Mensen met diabetes, hart- en vaatziekten of met een verhoogde bloeddruk, gelieve eerst advies aan uw arts te vragen.Been/voet massage
U neemt plaats op de verwarmde massagetafel.

Deze massage start aan achterzijde van de benen gevolgd door de voorkant en de voeten. 

Deze massage is erg prettig voor vermoeide, zware en zeurende benen. Veelal ontstaan door veel lopen, staan of sporten.


30 min: € 27,50

Prijslijst


 


Team Twins Beautycare
Twins Beautycare Dalen
Kruisstraat 17
7751 GH Dalen
0524-551018