Welkom bij Team Twins Hair & Beauty!

Twins Hair & Beauty is opgericht in 1991 door de tweelingzussen Harma en Gea Renting. Inmiddels is Team Twins uitgegroeid tot  een toonaangevend en vooruitstrevend bedrijf met een salon in Rolde en in Dalen. Creativiteit, ontwikkeling en vakkennis vormen een belangrijke basis voor het team van gedreven hairstylisten. Service en kwaliteit zijn onze belangrijkste uitgangspunten.

Om op ieder moment aan die kwaliteit te kunnen blijven voldoen, worden er intern en extern op zeer regelmatige basis trainingen gevolgd.

Dat dit succesvol blijkt te zijn uit zich in het feit dat Team Twins regelmatig met diverse awards is beloond. Het winnen van deze awards en het meerdere keren per jaar deelnemen aan grote internationele coiffure shows heeft ervoor gezorgd dat Team Twins zowel nationaal als internationaal bekend staat om haar creatieve knip- & kleurtechnieken. 

Ons belangrijkste streven blijft echter een tevreden klant die vol zelfvertrouwen onze salon verlaat. Of het nu om een complete make-over gaat of om het bijwerken van uw kapsel, Team Twins heet u van harte welkom in haar vestiging in Rolde of Dalen.
Onze openingstijden in Dalen zijn:

Maandag:       Gesloten
Dinsdag:        8:30 - 17:30
Woensdag:     8:30 - 17:30
Donderdag:    8:30 - 21:00
Vrijdag:          8:30 - 17:30
Zaterdag:       8:30 - 15:30
Zondag:         Gesloten

Onze openingstijden in Rolde zijn:

Maandag:       Gesloten
Dinsdag:        9:00 - 18:00
Woensdag:     9:00 - 18:00
Donderdag:    9:00 - 21:00
Vrijdag:          9:00 - 18:00
Zaterdag:       9:00 - 15:30
Zondag:         Gesloten

Wij werken op afspraak! Klik hier voor onze contactgegevens! 

Team Twins

Team Twins Hair & Beauty bestaat uit dertien hairstylisten die allemaal hun eigen kwaliteiten hebben ontwikkeld. Het team volgt regelmatig cursussen en bezoekt (inter)nationale vakbeurzen en shows om vooruitstrevend te blijven op het gebied van haartrends.

Zowel nationaal als internationaal hebben we erkenning gekregen voor onze haarkleurtechnieken. Om onze klanten goed te kunnen adviseren geven we kleurenanalyses. Aan de hand van deze analyses laten we zien welke kleuren het beste bij hem of haar passen (zomer/winter/herfst/lentetype). 

Door regelmatig fotoshoots van eigen werk te organiseren en door deel te nemen aan wedstrijden, blijven we onze creativiteit ontplooien. Zo kunnen we onze klanten de beste kwaliteit garanderen. 

Het team van Twins Hair & Beauty heet u van harte welkom in de salon voor een kleuradvies, een nieuwe coupe of het bijwerken van uw vertrouwde kapsel. 

Klik op de foto voor meer informatie over de betreffende kapper.   
 

Prijslijst 

Prijslijst Twins Hair & Beauty 2017


 

Twins Modellen

Team Twins Hair & Beauty doet regelmatig mee aan wedstrijden en (inter)nationale shows. Daarnaast volgt het team trainingen om zich de nieuwste technieken eigen te maken. 

Het Coiffure Awards Gala is een goed voorbeeld van een evenement waar we jaarlijks aan meedoen. In deze onafhankelijke haarmodefotografiewedstrijd strijden de beste kappers van Nederland om de felbegeerde Coiffure Awards. Alle inzendingen worden door een deskundige jury beoordeeld op de juiste combinatie van het modebeeld. Kapsel, visagie, styling en fotografie horen perfect in balans te zijn.

Dé topkappers van Nederland doen jaarlijks mee aan de Coiffure Awards en zetten zo elk jaar weer de trend. Ze creëren gezamenlijk de meest toonaangevende modebeelden. 

Maar dat is nog niet alles, want Team Twins vindt het ook leuk om haar kennis te delen met collega's in binnen- en buitenland. Daarom geven we regelmatig shows en seminars en ontwikkelen we onze eigen haarmodelijn die zowel nationaal als internationaal altijd veel aandacht krijgt in hairmagazines.
Voor al deze activiteiten hebben we veel modellen nodig. Voor shows, fotoshoots en seminars zoeken we zowel dames als heren in de leeftijd van 15 t/m 30 jaar. Ook zijn we altijd op zoek naar modellen (van alle leeftijden!) voor trainingsavonden met onze juniorstylisten. Tijdens deze avonden leren we ze de fijne kneepjes van het vak.

De modellen op onze foto's komen voornamelijk uit ons eigen modellenbestand. Het zijn dus geen modellen van een bureau. Lijkt het je leuk om  ook eens mee te doen aan een shoot, neem dan contact met ons op. Ervaring is niet nodig en alles wordt van tevoren overlegd!

Heb je nog vragen neem dan telefonisch contact op met één van onze salons of stuur een e-mail! 

Klik hier voor het aanmeldformulier

Twins Voordeelpas

We bieden onze vaste klanten graag iets extra's in de vorm van de Twinspas! 

'Twinspashouders' profiteren van acties in de kapsalon en sparen voor gratis producten naar keuze!

Bij iedere besteding in de kapsalon ontvangt u voordeelpunten die worden bijgeschreven op de Twinspas. Met deze punten kunt u sparen voor gratis producten naar keuze. Daarnaast kunnen  deze voordeelpunten worden gebruikt voor speciale acties.

Houd onze website in de gaten want onze acties worden regelmatig vernieuwd. U kunt de pas zowel individueel als voor het hele gezin gebruiken.

Bent u uw pas een keer vergeten dat is dan geen probleem; wij kunnen in de computer het aantal nieuwe punten toevoegen. De Twinspas is niet overdraagbaar aan derden en bij verlies van uw pasje vervallen de reeds gespaarde punten.

Begin vandaag nog met sparen voor:

200 punten = Gratis Goldwell Haarlak 100ml
300 punten = €7,50 korting op een kleurbehandeling
500 punten = 50% korting op een product van KMS of Goldwell / Gratis Goldwell haarlak 400ml
1000 punten = Gratis professionele stijltang / krulborstel

Acties voor de spaarpunten worden regelmatig vernieuwd, dus houd de site in de gaten.De Team Twins Vriendinnenbon!
(natuurlijk ook geldig voor familie!)


Kom gezellig samen met een vriend(in) of familielid naar Team Twins Hair & Beauty. Met onze speciale vriendinnenbon (die ook voor familie geldt!) krijgen jullie beide een aantrekkelijke korting op de behandeling. 

Hoe het precies werkt lees je hier rechts. De bonnen liggen klaar in onze salons in Dalen en Rolde. 

Heb je nog vragen, stel ze dan gerust! 
Vriendinnenbon

Team Twins Make-overs

Team Twins organiseert elk jaar een grote make-over in zowel Rolde als Dalen. Hieronder vind je een impressie van onze meest recente make-over (2016). Je kunt het eindresultaat ook op foto's bekijken. Klik hier.

Producten


Team Twins werkt onder andere met deze producten: 

Heb je vragen over de producten of het stylen van je haar, stel ze dan aan één van onze hairstylisten. We helpen je graag bij het creëren van jouw perfecte look. 

Goldwell Kerasilk
Goldwell Kerasilk bestaat uit producten met ingrediënten die actief op de haarstructuur werken. Ze maken het haar langdurig glanzend en zacht. Met Goldwell Kerasilk kun je de verzorging die wij in de salon beginnen, thuis voortzetten. Kortom, van gefrustreerd naar fantastisch haar. 


KMS California
KMS California combineert de nieuwste innovaties met natuurlijke ingrediënten. De producten helpen ons en jou om iedere stijl te creëren, van de start tot finish. Dit betekent:

Start ►  Leg de basis voor je look met shampoos en conditioners die je haar voorbereiden op jouw stijl.
Style ► Breng je kapsel tot leven met creatieve stylingproducten. Bouw het op. Geef het vorm. Modelleer het. Verstevig het.
Finish ► Definieer je eigen stijl. Verzegel en behoud je gewenste look met de finishproducten.


GOLDWELL StyleSign
De StyleSign producten van GOLDWELL zijn (ook) zeer geschikt voor gekleurd haar. Naast de lange flexibele versteviging, versterken ze de glans van je haarkleur. Door o.a. de UV-A en UV-B filters, panthenol en vitamine C die ze bevatten, bieden de producten rondom bescherming van de haarkleur tegen vochtverlies en invloeden van buitenaf.   


GOLDWELL Elumen
Elumen van GOLDWELL is een haarkleuring die unieke kleurresultaten creëert. Het zorgt voor haarscherpe kleuren, een prachtige glans, uitzonderlijke houdbaarheid en je haar ziet er overtuigend gezond uit. Het is een ammoniakvrij product dat het haar ontziet, maar tegelijkertijd wel zorgt voor 76% meer kleurintensiteit. Dit komt omdat Elumen pigmenten diep in het haar worden getrokken en langdurig worden verankerd. Het vult poreuze gedeeltes binnenin het haar op en verbetert de haarstructuur. 

 


 

Team Twins Beautycenter

Team Twins beschikt in beide vestigingen over een professionele beautysalon. Bij Team Twins Beautycenter kunt u terecht voor uiteenlopende behandelingen.   Klik hier voor de website van Team Twins Beautycenter Dalen.
Klik hier voor de website van Team Twins Beautycenter Rolde.

Op de site vindt u informatie over de behandelingen, het laatste nieuws op het gebied van beauty en heerlijke verwenarrangementen.  Agnes Westerman

Agnes stapte op haar zestiende de salon van Team Twins in Dalen binnen en ze is niet meer weggegaan. Inmiddels is ze Creative Director en heeft ze een flink aantal nationale en internationale prijzen op haar naam staan. Daarnaast reist ze regelmatig de wereld rond voor shows en het geven van seminars in o.a. Taiwan, Rusland, Amerika en Duitsland.

Specialisme(n)
Kleuren, lang haar en styling.

Bijzonderheden
Agnes won de Coiffure Award voor Hairdresser of the Year, de belangrijkste Nederlandse prijs voor kappers.  Ze werkte met modellen Heidi Klum en Rebecca Blake tijdens shoots voor Astor en Maybelline.

Agnes werkt in onze salon in Dalen. 

Gea Renting

Gea startte op 21-jarige leeftijd samen met haar tweelingzus Harma kapsalon Twins in Dalen. Ze houdt zich vooral bezig met het administratieve en zakelijke deel van de salons. Daarnaast is ze achter de schermen actief betrokken bij alle activiteiten van Team Twins. Natuurlijk is Gea ook nog regelmatig in de salon te vinden.

Specialisme(n)
Zakelijk en administratief brein. Kleurtechnieken, het creëren van een totale look voor de klant.

Bijzonderheden
Gea won de internationale Elumen Award in Berlijn en ze wist met het hele team twee Team Awards binnen te slepen. Deze prijs wordt ieder jaar tijdens de Coiffure Awards uitgereikt aan het beste kappersteam van Nederland. 

Gea werkt in onze salon in Dalen. 

Harma Renting

Harma, benieuwd naar waar ze stond in het vak en niet bang om de strijd aan te gaan, deed al op haar 16e volop mee aan kapperswedstrijden. Het bracht haar in het Nederlandse team voor kampioenschappen. En zo reisde ze al op jonge leeftijd de hele wereld over. Op 21-jarige leeftijd startte ze samen met haar tweelingzus Gea kapsalon Twins in Dalen.

Specialisme(n)
Een complete look creëren, kleurtechnieken, trainen van het personeel zodat ze zich in het vak kunnen ontwikkelen.

Bijzonderheden
Harma haalde met het winnen van de (internationale) kampioenschappen voor kappers plek #7 op de wereldranglijst. Ook Harma is regelmatig in het buitenland te vinden om workshops en seminars te geven aan hairstylisten wereldwijd. 

Harma werkt in onze salon in Dalen.

Lisette Schuiling

Zolang ze zich kan herinneren is Lisette met haar bezig. Op achtjarige leeftijd knipte ze haar jongere zusje al eens en op vakantie hielp ze alle meisjes op de camping aan mooie vlechten. Het is wel duidelijk dat het kappersvak haar al jong in de vingers zat. Lisette werkt sinds 2003 bij Team Twins, waar ze inmiddels bedrijfsleider van de vestiging in Dalen is.

Specialisme(n)
Kleuren, creatief knippen en vlechten.

Bijzonderheden
Lisette is meerdere keren genomineerd geweest voor een Coiffure Award. Ze heeft al verschillende ColorZoom Challenges gewonnen in Nederland en de Benelux. Tijdens de global ColorZoom Challenge in Las Vegas werd ze derde. Dat smaakt naar meer, dus staat het winnen van die wereldwijde ColorZoom Challenge nog steeds hoog op haar wensenlijst.

Lisette werkt in onze salon in Dalen. 

Manou Grijsen

Politie te paard, dat wilde ze worden. Tot ze op de middelbare school begon te twijfelen tussen kapper en wiskundelerares. Een snuffelstage leverde een definitieve liefde voor het kappersvak op. Manou was gelijk verkocht. Ze werkt sinds 2010 bij Team Twins.

Specialisme(n)
Kleuren! Niet voor niets won ze de bronzen award tijdens de ColorZoom Challenge, een internationale wedstrijd waar dé kleurspecialisten van over de hele wereld aan meedoen. 

Bijzonderheden
Manou werkt regelmatig backstage bij de verschillende Amsterdam Fashionweeks en ze stond dus op dat grote internationale podium van de ColorZoom Challenge. Alle ervaringen worden overigens weer netjes overgebracht op de volgende generatie, want Manou geeft trainingen aan juniorstylisten in de salon. Daarnaast volgt ze de opleiding tot lerares. 

Manou is bedrijfsleidster van onze salon in Dalen. 

Rebecca Bouwman

In eerste instantie wilde ze graag kraanmachinist worden, maar tijdens het bijknippen van haar barbies veranderde Rebecca van mening en koos ze voor het kappersvak. Inmiddels werkt ze alweer meer dan 15 jaar voor Team Twins.

Specialisme(n)
Knippen en kleuren.

Bijzonderheden
Rebecca heeft inmiddels verschillende vakprijzen op haar schouw staan. Ze won een aantal keren de ColorZoom Challenge van Goldwell. Dit is dé prijs voor creatieve trendsetters die graag met kleur werken. Maar ook bij de Coiffure Awards is ze geen onbekende. Zo behaalde ze tweemaal een tweede en een keer een derde prijs bij dit belangrijkste Nederlandse kappersevent.

Rebecca is bedrijfsleidster van onze salon in Rolde.

Iris Hertsenberg

Iris begon in 2012 aan haar kappersopleiding. Vanaf dat moment combineerde ze de schoolbanken met werken in de salon van Team Twins Dalen. Tijdens haar middelbare schooltijd koos ze al voor de richting ‘Uiterlijke Zorg’. Een brede richting, maar een dag meelopen op de kappersopleiding maakte duidelijk: het kappersvak is het allerleukste! 

Specialisme(n) & Bijzonderheden
Heb je lang haar? Dan kan Iris dat als geen ander kleuren en stylen. Maar eigenlijk geldt dat ook voor kort haar. Kortom, Iris werkt hard om allround te zijn. ‘Ik hoop me bij Team Twins volop te kunnen ontwikkelen, want het is ook mijn droom om vakprijzen te winnen!’

Iris werkt in onze salon in Dalen.

Monique Huisjes

Monique volgde eerst de opleiding Handel & Administratie, maar ze vond haar kapper zo leuk dat ze bij haar een stageplek regelde. Daar ontdekte ze al snel dat ze liever in de salon rondliep dan haar tijd achter de rekenmachine en een boekhoudprogramma door te brengen. Ze regelde een bijbaantje bij de kapsalon en stapte over naar de kappersopleiding. Monique werkt sinds september 2011 bij Team Twins. Je vindt haar in onze vestiging in Rolde.

Specialisme(n)
Heren

Bijzonderheden
Monique was in 2012 genomineerd voor de Consumer Award, onderdeel van de Coiffure  Awards. Ze zal een belangrijke rol gaan spelen in het geven van seminars voor Team Twins.

Monique werkt in onze salon in Rolde. 

Danielle Meijering

Heel stiekem is het al jaren haar grote droom om bij Team Twins te werken, vertelde ze ons onlangs. "Ik heb een paar keer model gezeten voor Team Twins. Ik vond het werk van de haarstylisten zo indrukwekkend, dat wilde ik ook ook doen!" Sinds de zomer van 2015 is die droom uitgekomen. Aan ambities geen gebrek, maar gelukkig staat Daniëlle nog aan het begin van haar carrière als hairstylist. Er is dus nog volop tijd om volgende dromen waar te maken. 

Specialisme(n)
"Ik wil mezelf heel graag verder specialiseren in het kleuren."

Bijzonderheden
Daniëlle wist al van heel jongs af aan dat ze kapper wilde worden: "De eerste keer dat ik in een kapsalon kwam, was ik gelijk verkocht. Vanaf dat moment heb ik nooit meer iets anders gewild." Daniëlle hoopt zich de komende jaren klaar te stomen voor grote shows en wedstrijden: "Dat lijkt me echt superleuk." 

Beau Nieuwenhuis

Beau wist als klein meisje al zeker dat ze later kapster wilde worden. 'Iemand mooi maken, alle sterke punten naar voren halen zodat diegene zich ook heel mooi voelt, ja dat wilde en wil ik!!' Sinds mei 2016 werkt ze voor Team Twins. En, zegt ze, dat is stiekem een droom die uitkomt. 

Specialisme(n) & Bijzonderheden
Beau volgde de B Academy in Amsterdam. Ze streeft elke dag met heel veel plezier het doel van dat kleine meisje na: het perfecte totaalplaatje van een gelukkige klant. 

Je vindt Beau op dinsdag, woensdag en vrijdag in onze vestiging in Dalen en op donderdag en zaterdag in Rolde.

Britt Sturing

Toen ze acht jaar was werd Britt door haar moeder meegenomen naar Team Twins Dalen. 'Terwijl ik werd geknipt zag ik om mij heen wat ze allemaal deden in de salon. Toen wist ik: ik wil kapster worden!' Misschien zijn er nu wel andere jonge meisjes die inspiratie opdoen door naar Britt te kijken, want inmiddels werkt ze zelf als kapster bij Team Twins. 

Specialisme(n) & Bijzonderheden
'Ik ben dit jaar begonnen met de opleiding, dus het werk is nog nieuw. Ik ben goed in vlechten, maar ik vind alles aan het vak leuk.' De komende tijd krijgt Britt alle kansen om zich verder te ontwikkelen. 'Het lijkt me geweldig om aan wedstrijden mee te doen en natuurlijk ook te winnen. Bijvoorbeeld een Coiffure Award. Ik wil zover mogelijk zien te komen als kapster!' 

Je vindt Britt in onze vestiging in Dalen.

Danielle van Loon

Op haar zesde had Daniëlle al een fascinatie voor haar: 'Ik riep toen al tegen mijn vader en moeder dat ik later als ik groot was kapper zou worden en hun haren mooi zou maken.' Inmiddels zit ze in het tweede jaar van de opleiding en vindt ze haar nog steeds fantastisch.

Specialisme(n) & Bijzonderheden
'Ik wil heel graag nieuwe dingen leren. Ik kan al goed vlechten en de rest ga ik allemaal nog leren. Ik wil echt goed worden in het kappersvak en aan wedstrijden meedoen lijkt me ook hartstikke gaaf!' 

Daniëlle is leerlingkapster in Rolde. 

Tessa Kappert

Ook al twijfelde Tessa eerst nog wel even, de zorg is tenslotte ook een mooie sector om in te werken, ze is blij dat ze uiteindelijk toch voor het kappersvak heeft gekozen. "Ik zit nu in het derde jaar van de opleiding en ik vind het nog steeds superleuk! In andere salons hoorde ik de naam Team Twins regelmatig vallen, dus toen heb ik de site al eens helemaal doorgelezen. Nu heb ik de kans om hier mijn opleiding af te ronden en daar ben ik echt heel erg blij mee!" 

Specialisme(n)
Na mijn opleiding wil ik me heel graag specialiseren in kleuren. En ik wil perfect leren knippen om zo een supergaaf model te creëren, zodat elke klant met een goed gevoel de deur uit gaan!

Tessa loopt stage in onze salon in Dalen. 

Team Twins hair & Beauty
Twins Dalen
Kruisstraat 17
7751 GH Dalen
0524-552111
Twins Rolde
Grolloerstraat 8
9451 KB Rolde
0592-241234